18 Φεβρουαρίου 2015

Εθνική ενότητα -Λαϊκή ευημερία...



M' αυτά και μ' αυτά θα λέμε κάποτε στα εγγόνια μας...
πως ξαναγύρισε ο ψεκασμένος βασιλιάς κι η κόρη του αρχιμάγου του απέθαντου Μητσοτάκιαν έπεσε να πεθάνει που δεν πήρε το θρόνο.
Μα του Πρίγκηψ του Άλεξ καθώς τονε χαιρέταγε του 'χε βάλει ο αρχιμάγος καταραμένους σπόρους στο σακούλι του κι έφερε και μια γενετικά τροποποιημένη εθνική ενότητα κι ένανε κομουνισμό όλο δεξιά στελέχη και άλλα πολλά σουσούμια απ' τον ΠαλαιόΚομματικό Κόσμο.

Εντωμεταξύ ο άλλος μονομάχος ο Αβραμ Καγκελοπουλουντιξ, θύμωσε πολύ που τον έπαιζε κανονικότατα και τον δούλευε ο πρίγκηπας Αλεξ και άρχισε να χορεύει το Καγκέλι δοσμένος ολόψυχα σ' έναν σπαραχτικό θρήνο, τέτοιονε που γκρέμισε μ' ένα βρυχηθμό όλα τα κάγκελα της Πανεπιστημίου και της Ακαδημίας μαζί και πήγε τα πήρε και τα σώριασε ως υποστήριγμα της Frontex στον τρομερό φράχτη του Έβρου, μιας και παρέμεινε στρατηγός της μεταναστευτικής πολιτικής μαζί με το παρεάκι του τον Γιούνγκερ.

Αυτά γινόσαντε στο εσωτερικό της Χώρας, ενώ τα όρνεα καραδοκούσαν γύρω γύρω κρατώντας μέιλ και τελεσίγραφα στα ράμφη τους και ο Βαρούφ πέταγε με το άλογο πέρα δώθε να τα καθαρίσει αλλά πού... ένα σκότωνε δέκα καινούρια φύτρωναν και δεν προλάβαινε να τα διαβάσει...Κι είχε μαζί του και μια μέγαιρα ψευτοδακρυζούμενη, που είχε σπείρει τηνε καταστροφή σε μια μακρινή πολιτεία το Περούβιαν και ήτουνα ψεύτρα και διπρόσωπη.
Κι άλλοι λέγαμε πως θα σωθούμε κι άλλοι πως θα βουλιάξουμε περισσότερο.

Κι άλλοι λέγαμε να πολεμήσουμε και να μην παραδοθούμε κι άλλοι να κάνουμε πίσω προς το παρόν και μετά το οικοδομούμε το νέο το χωριό. Και στα θησαυροφυλάκια της Πολιτείας επήραν και εσώνονταν τα φλουριά και μεις λέγαμε, θέλουμε τάλαρα και μνας και μας ελέγανε πάρωρους και ξεμυαλισμένους.

Μάρω Λαχανά

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου