2 Μαΐου 2013

Το χρυσό καμίνι σε κάνει καναρίνι

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής προσπάθησε να χτυπήσει με γροθιά τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη αλλά χτύπησε τελικά ένα 12χρονο κορίτσι, επειδή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν χτυπάνε άνδρες αλλά μόνο γυναίκες.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καμίνη, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιχείρησε να βγάλει το όπλο του αλλά το 12χρονο κορίτσι τον αφόπλισε με μια κίνηση καράτε. Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει πως ο βουλευτής της δεν χτύπησε το κοριτσάκι αλλά προσπάθησε να του χαϊδέψει τα μαλλιά. Σύμφωνα με την Χρυσή Αυγή, το πρόβλημα ήταν πως ο βουλευτής δεν μπορεί να ελέγξει την δύναμή του, με αποτέλεσμα -αντί για χάδι- να της χώσει μια μπούφλα.Επίσης, η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει πως ο βουλευτής της δεν έφερε όπλο, αφού οι χρυσαυγίτες δεν χρησιμοποιούν πιστόλια επειδή είναι μαχαιροβγάλτες.

Όλα ξεκίνησαν επειδή τα ΜΑΤ -μετά από απόφαση του δήμου- εμπόδισαν την Χρυσή Αυγή να μοιράσει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες στην πλατεία Συντάγματος. Το σόου ΜΑΤ-Χρυσής Αυγής έγινε για τις ανάγκες της τηλεόρασης, αφού, μόλις έκλεισαν οι κάμερες, τα ΜΑΤ και οι χρυσαυγίτες τσούγκρισαν κόκκινα αυγά, αγκαλιάστηκαν και έδωσαν το φιλί του μίσους· έπεφταν τα γλωσσόφιλα βροχή.

Τα τσουρέκια της Χρυσής Αυγής δόθηκαν στους ψηφοφόρους τους, τους άνδρες των ΜΑΤ, που χάρισαν στους χρυσαυγίτες γκλομπ και στιλέτα, μέσα σε κλίμα ευλάβειας, κατάνυξης και ιερού δέους. Ο Γιώργος Καμίνης δήλωσε πως «η λογική του τσαμπουκά δεν περνάει» -πολύ αστείο να λέει ο Καμίνης τη λέξη «τσαμπουκά», μου θυμίζει το «μουνί» στον «Κυνόδοντα»- αλλά εγώ μια χαρά βλέπω να περνάει ο τσαμπουκάς της ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά και ο Καμίνης δεν έβγαλε άχνα.

Δεν πήρε ποτέ χαμπάρι ο Καμίνης πως, προεκλογικά, Σαμαράς και Χρυσή Αυγή είχαν την ίδια ατζέντα.

Το σκηνικό στην πλατεία Συντάγματος στήθηκε για να ασχολείται η πλέμπα με τους χρυσαυγίτες και τον Καμίνη -και να τεθεί το δίλημμα «Χρυσή Αυγή ή Καμίνης» όπως παλιότερα ήταν το δίλημμα «Βίσση ή Βανδή» (λες και δεν μπορεί να σου προκαλούν αηδία και οι δυο)-, ώστε να περνάει απαρατήρητο το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Δεν είναι τυχαίο που εμφανίστηκαν μαζικά όλα τα «αριστερά» παπαγαλάκια από τα payroll -που δεν είχαν αντιληφθεί τι συμβαίνει στην χώρα τα τελευταία χρόνια με διωγμούς Ελλήνων και μεταναστών, ούτε καν τη Μανωλάδα-, για να μας πουν πως πρέπει να στηρίξουμε τον δημοκρατικό Καμίνη, τον νέο Λαμπράκη. Ρε, δεν πάτε να γαμηθείτε;

Όποιος δεν είναι Χρυσή Αυγή είναι δημοκράτης. Και ο Βορίδης δηλαδή. Λευκό περιστέρι. Αχ, τι απλά νοήματα. Έτσι να μου μιλάς, απλά. Άσπρο, μαύρο.

Η Χρυσή Αυγή και ο Καμίνης είναι απόλυτα συστημικοί και χρησιμοποιούνται, για να μην ασχολείται κανείς με το γεγονός πως η δημοκρατία στην Ελλάδα είναι για τον πούτσο καβάλα.

Η Χρυσή Αυγή θα τροφοδοτήσει το νέο κόμμα που θα φτιάξει ο Σαμαράς με τον Βορίδη, τον Γεωργιάδη, τα άλλα φασισταριά και τους μαφιόζους -που προκαλούν εμετό στους νεοδημοκράτες-, και ο Καμίνης θα παρουσιαστεί ως εκφραστής της δημοκρατικής νομιμότητας, ώστε να εκλεγεί ξανά δήμαρχος.

Αλλά μην ανησυχείτε, θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει την δημοκρατία του Λάτση και του Κόκκαλη.

Καλό Πάσχα!

(Η κατάσταση στην Ελλάδα έχει πολλή πλάκα, όταν την βλέπεις από μακριά.)

Πηγή : pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου