17 Ιανουαρίου 2014

Θεατρική παράσταση για μια εξόρυξη που δε θα γίνει ποτέ



H θεατρική ομάδα της Ιερισσού παρουσιάζει τις "Εκκλησιάζουσες" του Αριστοφάνη
 
Ανακοίνωση του Συντονιστικού Φορέων και Συλλόγων Σταγείρων-Ακάνθου ενάντια στην εξόρυξη χρυσού:
Ο αγώνας ενάντια στις καταστροφικές μεταλλευτικές δραστηριότητες στη Χαλκιδική, είναι πολυδιάστατος και πολύμορφος. Είναι ένας αγώνας που δίνεται στο βουνό, στο δρόμο, στο διαδίκτυο, στις κοινωνικές εκδηλώσεις, στις μικρές και μεγάλες συγκεντρώσεις ανθρώπων. Είναι ένας αγώνας που εκφράζεται με λόγια και σιωπές, εικόνες και ήχους, μουσικές και δρώμενα, στίχους και θεατρικά.

Η θεατρική ομάδα «Τα Γκαργκάνια» του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού «ΚΛΕΙΓΕΝΗΣ», επιστρατεύει τον Αριστοφάνη και τις «Εκκλησιάζουσες», για να στείλει μήνυμα αφύπνισης και δράσης. Επισκέπτεται την Αθήνα και την Κερατέα με σύνθημα “Κάτω τα χέρια απ΄τις Σκουριές” και μεταφέρει τις εμπειρίες, βιώματα και συναισθήματα όλων όσων αγωνίζονται ενάντια στην καταστροφή της Χαλκιδικής.

Ίσως αν συναντηθούμε, συζητήσουμε, και κοιτάξουμε για λίγο το παρόν μας με τα μάτια του Αριστοφάνη, συνειδητοποιήσουμε τη δύναμή μας ν΄αλλάξουμε το μέλλον που μας επιφυλάσσουν.

Επιτροπές Αγώνα κατά της Εξόρυξης Χρυσού Χαλκιδικής – Θεσσαλονίκης

Πρόγραμμα Παραστάσεων:
 

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στο Κινηματοθέατρο Τριανόν στις 6 μ.μ & την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο Τριανόν στις 6 μ.μ και στον Χώρο Πολιτισμού «Χρυσή Τομή» στις 9:15 μ.μ
Τριανόν | Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων, Κυψέλη| Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 8215469
Χρυσή Τομή | Λεωφόρος Αθηνών-Σουνίου 55, Πλατεία Αγ. Δημητρίου, Κερατέα, Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6978003191
Τιμή Εισιτηρίου: Τριανόν: 10€ & Χρυσή Τομή: Ελεύθερη συνεισφορά (απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο τηλ. 6978003191)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου