31 Οκτωβρίου 2014

Και τώρα κατι για κλίμα νοσηρό να πούμε (Παύλο )


 Σε ρόλο (ακρο)δεξιού ψάλτη και σε πλήρη συμφωνία με τον Πλεύρη ο Παύλος Τσίμας ,απ'τη συχνότητα του "υγειούς" και "αντικειμενικού"  Σκάι   ,βρήκε νοσηρό το να αναφέρεσαι στο ΕΑΜ ταυτίζοντάς το με τον Εμφύλιο  " Είναι σα να λαχταράμε να ξαναζήσουνε τον εμφύλιο είπε" .

Δηλαδή είναι νοσηρό να αναφέρεσαι στον αγώνα του λαού κατά των φασιστών κατακτητών ,αλλά είναι δείγμα υγείας να παραχαράσεις την Ιστορία,ταυτίζοντας το ΕΑΜ με τον εμφύλιο .

Καταλαβαίνουμε τους λόγους κ Τσίμα ...Γιατι ,αν μιλήσουμε για το ΕΑΜ και τον αγώνα του λαού ,θα πρέπει να πούμε  για  μαυραγορίτες ,για ταγματασφαλίτες ,για δωσίλογους ,για Χίτες και ολους τους συνεργάτες που επέζησαν ,δεν τιμωρήθηκαν ποτέ και ανέλαβαν πάλι "υπηρεσία" στα χρόνια που ακολούθησαν .

Προφανώς είναι  επίσης περιττό να μιλήσουμε και για όλα όσα ο κ.Τσίμας θεωρεί ως "δείγμα υγείας" γιατί τα υπηρέτησε (κυριολεκτικά αυτό ) ,μεσα απο συχνότητες και έντυπα στα "χρόνια της χολέρας" ,ευθυγραμιζόμενος πάντοτε με τα συμφέροντα των καναλαρχών εργολάβων,και Τροικανών .

Είναι όμως και δείγμα υγείας το οτι στα χρόνια αυτά  ξεβρακώθηκαν πλήρως  ιδεολόγοι "αριστεροί" ,αναλυτές προοδευτικοί ,διαμορφωτές κοινής γνώμης , ανυπόληπτοι ψευτοσοσιαλιστές ,"σταυραδερφοί" του Χριστοφοράκου.

Γ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου