30 Οκτωβρίου 2014

Φορτσάκης προς φοιτητές: «Τσακιστείτε έξω από την αίθουσα»

 Ζούμε μεγάλες στιγμές !!!10:11 Αποχώρησε ο κ. Φορτσάκης από την αίθουσα κάτω από τις καταγγελίες των φοιτητών ότι αρνείται το διάλογο και δεν αποτελεί αυτή στάση Πανεπιστημιακού ηγέτη.  Οι φοιτητές ζητούν να συνεχιστεί η σύγκλητος παρουσία τους. Αυτή τη στιγμή πήραν το λόγο μέλη των φοιτητικών συλλόγων και διαμαρτύρονται καθώς ο κ. Φορτσάκης τους έχει αποκαλέσει παράνομους. Με μηνύσεις απειλεί ο πρύτανης.


 Ποιος είναι ο κ.Φορτσάκης ;

Α το ποντίκι

 Τις υπηρεσίες της στη διαδικασία εκποίησης του Ελληνικού προσφέρει, μεταξύ άλλων, και η νομική εταιρεία του νυν Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρου Φορτσάκη.
 
 Νομικός σύμβουλος στο ξεπούλημα του Ελληνικού η εταιρεία του Φορτσάκη
Η εταιρεία του Πρύτανη του μεγαλύτερου δημόσιου Πανεπιστημίου της χώρας δηλαδή παρουσιάζει με περηφάνια τις «επιδόσεις» της στην ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας!


Β: Ο πολυθεσίτης Θεόδωρος Φορτσάκης της ΝΕΡΙΤ απο e-tetradio.gr
 

Αν φωνάξεις «κύριε πρόεδρε;» στο δρόμο θα γυρίσουν πολλοί και σίγουρα ανάμεσά τους θα είναι και ο κύριος Φορτσάκης.
Δεν είναι μόνο Πρύτανης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι επίσης και πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ. Και είναι και πρόεδρος του ΔΣ της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Και μπορεί να είναι και πρόεδρος και αλλού. Σε κανέναν σύλλογο του χωριού του σίγουρα. Είναι ο πρύτανης αυτός που έχει κλειδώσει το πανεπιστήμιο και θέλει να βάλει σεκιούριτι στο ίδρυμα. Αυτός που μίλαγε σήμερα το πρωί στο Νίκο Ευαγγελάτο στα «Παραπολιτικά 90.1» και έλεγε πως οι καταληψίες φοιτητές θα βγουν από το χώρο με όποιον τρόπο κριθεί απαραίτητος. Νέα ήθη.

Αλλά ας μιλήσουμε για το Εποπτικό της ΝΕΡΙΤ στο οποίο συνεχίζει να προεδρεύει ο κύριος Φορτσάκης. Είναι το συμβούλιο αυτό που διορίστηκε από την κυβέρνηση και το οποίο, έχει αποδεκατιστεί το τελευταίο διάστημα. Ένα ένα παραιτούνται τα μέλη του με καταγγελίες για πολιτικές παρεμβάσεις (θυμάστε προφανώς όσα έλεγε προσφάτως ο Ανδρέας Ζούλας και πιο πριν ο Χρήστος Χωμενίδης), αλλά ο κ.Φορτσάκης εκεί, γαντζωμένος στην... προεδρία του, να μην την εγκαταλείπει. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να βγάζει και ανακοινώσεις πως δεν υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ της θέσης του Πρύτανη κι εκείνης του προέδρου της ΝΕΡΙΤ. Κι ας τον «φτύνει» ο Ανδρέας Ζούλας πως εποπτικό συμβούλιο δεν υφίσταται πλέον από τη στιγμή που έχουν παραιτηθεί τα τρία από τα επτά μέλη του.

Αλλά δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα για τον κ. Φορτσάκη, το έργο του στη ΝΕΡΙΤ μιλάει από μόνο του.πολυθεσίτης Θεόδωρος Φορτσάκης της ΝΕΡΙΤφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου