21 Ιανουαρίου 2015

Σε ένα κόσμο για λίγους δεν χωράει κανείς.


 Βλέπω όλη αυτή την επαναλαμβανόμενη παπαρολογία ατόμων περί "προγραμμάτων"  και "επενδύσεων" και που θα βρούμε τα λεφτά και ξερνάω. Γιατί όλοι αυτοί , άνθρωποι ξένοι σε κάθε έννοια παραγωγής και προσωπικής ευθύνης, υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο λόγω των "κονδυλίων" που ακόμα κι αν προέρχονται από τον "ιδιωτικό τομέα" ,είναι από τον κρατικοδίαιτο μηντιακό ή πανεπιστημιακό ή ΜΚΟ χώρο. Όλα με επιδότηση. Η φιλευσπλαχνία και ο "ανθρωπισμός" έχουν γίνει επάγγελμα και πολιτική βιτρίνα. 
Αν δεν αλλάξουν άμεσα οι κοινωνικές δομές , μην ονειρευόμαστε τίποτα.

Η ξεφτίλα που ζούμε στο "πρόγραμμα" ήταν.Γιατί πολλοί ωφελήθηκαν, δεν έπεσε από τον ουρανό.
Δύο δίκες ήταν επίσης στο "πρόγραμμα" το Δεκέμβρη και το Γενάρη. Η μία της ENERGA και η άλλη του Μπακατσέλου στη Θεσσαλονίκη, Και οι δύο πήραν εξάμηνη αναβολή. Στο "πρόγραμμα" και η αναβολή.

Στο γιουχάρισμα των επι εξαμήνου απλήρωτων εργαζομένων του Αγγελιοφόρου, η πρόεδρος απάντησε "σας καταλαβαίνω αλλά ".. ΄Αυτό λοιπόν είναι το πρόβλημα της κοινωνίας. Αυτοί που καταλαβαίνουν αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι αυτό. Αυτή η πρόταση πρέπει να καταργηθεί με ποινή φυλάκισης. Τι πα να πεί "μας καταλαβαίνουν" ;
Ποιος θα πληρώσει τη ΔΕΗ , το φαγητό, το τηλέφωνο, τους φόρους, τα πρόστιμα ;
 Τι θα τρώνε τα παιδιά των εργαζομένων του Αγγελιοφόρου άλλους έξι μήνες ,κυρία πρόεδρος ; την κατανόηση σας q (σημ. : συμμέτοχοι κατά εν τρίτο στον Αγγελιοφόρο είναι οι Μπακατσέλος , Μπόμπολας, Ψυχάρης )

Αν ο νόμος δεν εφαρμόζεται πρώτα σε αυτούς που τον εφαρμόζουν, δεν θα αλλάξει τίποτα. Μην ονειρευόμαστε. Αν η νέα κυβέρνηση δεν χτυπήσει τη ΔΟΜΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ είμαστε όλοι τελειωμένοι.Και αυτοί που ακόμα αντέχουν θα είναι ο επόμενος στόχος.

Νομίζουν ότι είναι ασφαλείς.
Σε ένα κόσμο για λίγους δεν χωράει κανείς.

Geo Bear

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου