29 Μαΐου 2015

Λέγαμε για τους κερδοσκόπους ...που να ξέραμε για τους καιροσκόπους .


 Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών κ.Έλενα Παναρίτη , θα είναι η νέα εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως :"η κυρία Παναρίτη το 2012 άσκησε έντονη κριτική στην οικονομική πολιτική που ασκούσαν οι τότε κυβερνήσεις, αν και βουλευτής της Συμπολίτευσης, ενώ από την 26η Ιανουαρίου συνεισφέρει στην διαπραγματευτική προσπάθεια της χώρας.
Το υπουργείο σημειώνει ακόμη ότι η επιλογή της κυρίας Παναρίτη, μετά από εξέταση βιογραφικών και προφορικής συνέντευξης, έγινε από άτυπη επιτροπή υπό τον Υπουργό Οικονομικών στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης, ο Υπουργός Οικονομίας κ. Γιώργος Σταθάκης και ο Αν. Υπουργός Εξωτερικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος."

Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται πως η κ.Παναρίτη ψήφισε όλα τα μνημόνια ,αλλά ούτε και ο ρόλος της ,δίπλα στον δικτάτορα Φουτζιμόρι ,ως απεσταλμένη της Παγκόσμιας Τράπεζας (βλέπε οικονομικός δολοφόνος) στο Περού .
Στο παρακάτω βίντεο ακούμε κάποιες από τις απόψεις της κ.Παναρίτη ,που μάλλον εκτιμήθηκαν στη διαδικασία αξιολόγησης από την πρώτη φορά αριστερά ...


και περισσότερα για το βίο και την πολιτεία της ΕΔΩ 

 ΥΓ. Να σημειώσουμε την άμεση αντίδραση της Σοφίας Σακοράφα στο τουίτερ

Σοφία Σακοράφα @SofiaSakorafa
Η Παναρίτη εκπρόσωπος της πρώτης αριστερής κυβέρνησης; Ε, όχι, αυτό ξεπερνά τα όρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου