25 Αυγούστου 2015

Ακριβό μου πρωτοσέλιδο ,το κενό μου εξαγόραζα συνειδητά



«Όταν κλείνουν νοσοκομεία, γιατί δεν έχουμε να δώσουμε 23 εκατομμύρια ευρώ, την ίδια στιγμή όμως για κάποια κτίρια που είναι απέναντι από το Αιγινήτειο και το Αρεταίειο χαρίζουμε 100 εκατομμύρια σε εγγυήσεις, στο Μέγαρο Μουσικής… πρέπει να αποφασίσουμε τι προέχει. Η κοινωνική συνοχή; Να προασπίσουμε τον αδύναμο ή να προασπίσουμε τα συμφέροντα των λίγων και εκλεκτών της οικονομική ολιγαρχίας αυτού του τόπου;»

Αυτά  τα έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας στον Ν.Χατζηνικολάου πριν γίνει πρωθυπουργός.


 Το Σάββατο 22-8 τα ΝΕΑ (ΔΟΛ) κυκλοφορούν με διθυραμβικό πρωτοσέλιδο για τον "ηγέτη" Τζίφρα και τη Δευτέρα με χυδαία γελοιογραφία για την ΠτΒ 

Εν τω μεταξύ στη Διαύγεια ,με ημερομηνία 21-8-2015 ,μια μέρα μετά την παραίτηση της κυβέρνησης ,έχει αναρτηθεί απόφαση ,όπου με υπογραφές των κ.Ξυδάκη και Μπαλτά δίνεται επιχορήγηση σε κτίριο απέναντι από το το Αιγινήτειο και το Αρεταίειο ,στο Μέγαρο Μουσικής (συμφερόντων ΔΟΛ)δηλ., 600.000 ευρώ ως δεύτερη δόση για το 2015 για να τα αξιοποιήσει προς "ενίσχυση των ιδρυτικών του σκοπών".

Εντελώς τυχαία ,μέσα σε 1000 περίπου μνημονιακές σελίδες ,κάπου μπερδεύτηκαν και τα κανάλια 
γλιτώνουν,ακόμη μια φορά ,τον φόρο του 20% επί διαφημίσεων .Επίσης ο νόμος για τα κανάλια  πάει στις καλένδες .Στις καλένδες πάει και η εξέταση του Στουρνάρα από τη βουλή ,όπως είχε προβλέψει το συγκρότημα και επιβεβαίωσε σήμερα ο ίδιος . Μάλλον έχει απλωμένες χαλβαδόπιτες στη Σύρο ,και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ΠτΒ για την εξεταστική της Siemens ..
Για την χαλβαδόπιτα δεν ξερω, αλλά ο τραπεζίτης (λέμε τώρα)  και άλλοι είναι ΠΟΠ (Προστατευόμενης ονομασίας πολιτικοί) ..

 Όσο για το "στοίχημα" που αναφέρει το διθυραμβικό πρωτοσέλιδο ,μάλλον παραπέμπει σε γνωστές ατάκες ποδοσφαιρικού παράγοντα ...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου