26 Αυγούστου 2015

Χρυσός χορηγός η Ελλ,χρυσός ..σε συνέδριο για την Αγροτική Επιχειρηματικότητα και τοπική Ανάπτυξη

η ώρα του χρυσού χορηγού (κλικ για το πρόγραμμα του Συνεδρίου)

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών και ο Δήμος Νέας Προποντίδας διοργανώνουν το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών παράλληλα με την 1η Έκθεση ΠΕΝΑ Αγροτικών Μηχανημάτων & Τοπικών Προϊόντων, 27 με 30 Αυγούστου στο δημοτικό θέατρο – Νέα Προβλήτα των Νέων Μουδανιών.
Θέμα του συνεδρίου είναι η «Αγροτική Επιχειρηματικότητα και τοπική Ανάπτυξη» ΣΕ ΚΡΑΝΊΟΥ ΤΌΠΟ,αν κρίνουμε  από τον χορηγό ..γιατί «Χρυσός χορηγός» της εκδήλωσης είναι η «Ελληνικός Χρυσός»!!! 
Πάντα γενναιόδωρη η εταιρεία,έχει και βραβείο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ,μην ξεχνάμε .

τοπική Ανάπτυξη ΧΡΥΣΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ
 Το συνέδριο ,που αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.),τελεί  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υπουργείου Τουρισμού, και  μάλλον δεν έχουν  ενημερωθεί από άλλο υπουργείο για τις βλαβερές συνέπειες της Ελλ.χρυσός και για το λόγο που ,έστω προσωρινά ,έχει ζητηθεί η παύση εργασιών. Εκτός και άκουσαν Χρυσός οδηγός .....
Το μότο της εκδήλωσης ,είναι «Τώρα στην κρίση, η γη μας δίνει λύση»...

Όταν όμως τόσα και τόσα σωματεία ,ομάδες και άλλοι φορείς έχουν αρνηθεί τα χρήματα της Ελλ.χρυσός που καταστρέφει τη Χαλκιδική ,δηλητηριάζει τη γη και το νερό και μετατρέπει τις Σκουριές σε σεληνιακό τοπίο χωρίς ζωή, είναι ντροπή και τραγική ειρωνεία αγρότες να μην στέκονται αλληλέγγυοι αλλά να συμμετέχουν σε συνέδρια με τη χρυσή χορηγία του δολοφόνου ....

ΥΓ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης την Παρασκευή 28 Αυγούστου στο συνέδριο θα αναπτυχθεί το θέμα: "Η μελισσοκομία ως παραδοσιακή δραστηρίότητα του πρωτογενούς τομέα"
Ωστόσο ,μετά την επέλαση του Χρυσού χορηγού , για ποια μελισσοκομία μιλάμε ;  

Γιατί χάνεται η μελισσοκομία στη Χαλκιδική 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου