10 Οκτωβρίου 2015

Vandana Shiva : Οι σπόροι, το εδάφος και οι μικροκαλλιεργητές είναι ζωτικής σημασίας για την αναγέννηση της Ελλάδας


 Vandana Shiva 

  Οι σπόροι, το έδαφος και οι μικροκαλλιεργητές είναι ζωτικής σημασίας για την αναγέννηση της Ελλάδας

Η καταστροφή του εύφορου Δέλτα του Νίγηρα από την απληστία και την ανευθυνότητα της βιομηχανίας πετρελαίου έχει τόσο ισχυρές ομοιότητες με τον αφανισμό της Ελλάδα από την απληστία και την ανευθυνότητα των τραπεζών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Οι πολίτες της Ελλάδας ψήφισαν ένα σαφές Όχι στη λιτότητα,στο πρόσφατο Δημοψήφισμα .Παρόλα αυτά τιμωρούνται με περαιτέρω μέτρα λιτότητας, ενώ οι τράπεζες διασώζονται .
 

Η αύξηση των φόρων των αγροτών , ένα στοιχείο του νέου πακέτου μέτρων λιτότητας,είναι πέρα από λιτότητα, είναι γενοκτονία.Είναι πέρα από την οικονομία, είναι η ψυχολογία του φόβου. Οι άνθρωποι πρέπει να στραφούν να καλλιεργήσουν τα δικά τους τρόφιμα για να επιβιώσουν από αυτόν τον οικονομικό πόλεμο, όπως και οι κήποι της νίκης επέτρεψαν στους ανθρώπους επιβιώσουν κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου .Ωστόσο,αυτές είναι οι εκμεταλλεύσεις που οι ευρωπαϊκές τράπεζες θέλουν να καταστρέψουν. Η φορολογία των αγροτών είναι μια προσπάθεια για να κλειδώσουν την Ελλάδα σε επισιτιστική και χρηματοπιστωτική δουλεία.

Η απάντησή μας πρέπει να είναι μια παθιασμένη αγάπη για τη ζωή και την ελευθερία.
Είναι καιρός να δημιουργήσουμε μια νέα οικονομία και μια νέα δημοκρατία με τη ζωή και την ελευθερία των ανθρώπων στο κέντρο της ανθρώπινης επιχειρηματικότητας αντί της καταστροφής της ζωής, την εταιρική απληστία, και των κυβερνήσεων που υπονομεύουν τη δημοκρατία

Ολόκληρο το άρθρο εδω :  http://seedfreedom.info/seeds-soil-and-small-farmers-vital-to-the-resurgence-of-greece/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου