27 Νοεμβρίου 2015

Ο πόλεμος κατά της διαφθοράς συνεχίζεται !! Αδέρφια νικάμε !


Μετά την κουλουρτζού ,το καλαμπόκι και τα κάστανα (μαζί με τη φουφού) ,σειρά έχουν το μοσχολίβανο και τα καρβουνάκια.. Συνελλήφθησαν ,37 τεμάχια καρβουνάκια και 10 τεμάχια μοσχολίβανο.....Ελεύθεροι παραμένουν ,τραπεζίτες ,εργολάβοι καναλάρχες,"επενδυτές" και άλλοι αναξιοπαθούντες...η πρωτοδεύτερη (κατη)φόρα χτυπάει αμείλικτα το μεγάλο κεφάλαιο..
Μείνετε συντονισμένοι .Ο πόλεμος κατά της διαφθοράς συνεχίζεται !!


 Απο Νεα Κρήτη Γιώργος Σαχίνης
Πρόστιμα 5.000 για... μοσχολίβανο και καρβουνάκια


Όπως φαίνεται, το κράτος και οι ελεγκτικοί του μηχανισμοί, όταν θέλουν να πατάξουν τη φοροδιαφυγή-φοροκλοπή στον ιδιωτικό τομέα, τσακίζουν "κόκκαλα". Αποδεικνύουν στην πράξη πώς ακριβώς οι πολιτικοί προϊστάμενοι των ελεγκτικών μηχανισμών χτυπούν στη ρίζα του το «ασύδοτο, κομπραδόρικο και διαπλεκόμενο» μεγάλο κεφάλαιο.

Αστυνομικά όργανα πέριξ του Αγίου Μηνά εντόπισαν 67χρονη να πουλάει καρβουνάκια θυμιάματος και μοσχολίβανο χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια πώλησης.

Σύνολο κατασχεθέντων: 37 τεμάχια καρβουνάκια και 10 τεμάχια μοσχολίβανο, όπως αναφέρει και η σχετική έκθεση βεβαίωσης παράβασης. Κατόπιν τούτου, και αφού συντάχθηκε και σχετικό πρωτόκολλο κατάσχεσης-καταστροφής (δηλαδή ολόκληρη χαρτούρα, εργατοώρες για κοτζάμ αρχιφύλακα, που και αυτός προφανώς τι να έκανε, αφού εκλήθη για να παρέμβει;), στην 67χρονη επιβλήθηκε για τα καρβουνάκια και το μοσχολίβανο και διοικητικό πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ!

Είδες το κράτος όταν θέλει, και αστυνομικό παρέχει και το παράνομο εμπόριο εντοπίζει και πρόστιμο κόβει και το "μαύρο χρήμα" κατατροπώνει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου