4 Νοεμβρίου 2015

Ρε κάτι μάγκες του Μάρκετινγκ


  Η τράπεζα που ανακεφαλαιοποιήθηκε με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ 2 φορές και πάει για τρίτη  και θα μας πάρει και το σπίτι πουλάει φιλανθρωπία με ένα πεντοχίλιαρο
 Τις τελευταίες ώρες στα social media έχει γίνει trend το hashtag #irunmarathon. Αυτό το trend έγινε γιατί η Εθνική Τράπεζα από την καρδιά της και την τσέπη της θα δώσει 0,5 ευρώ για κάθε τουίτ που έχει αυτό το hashtag και το συνολικό ποσό θα δοθεί στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά και συγκεκριμένα στο κέντρο ειδικής φροντίδας παιδιών.

Μόνο που δεν είναι ακριβώς έτσι. Ένας χρήστης του twitter έκατσε και διάβασε τους όρους χρήσης και βρήκε ότι η Εθνική Τράπεζα θα δώσει 5.000 ευρώ ανεξάρτητα από το εάν τα tweets και οι αναρτήσεις ξεπεράσουν τον αριθμό των 10.000 [0,5*10.000=5.000].

Αλλά ας τα δείτε καλύτερα από τον χρήστη:
 Deaf Dump and Blind ‏@DeafDumpBlin

  Είδα αυτήν την ιστορία της Εθνικής Τράπεζας ... και μου μπήκαν ιδέες, και λέω δεν διαβάζω τι παίζε? , πήγα λοιπόν στο σάιτ και διάβασα..

 τους όρους χρήσης ... και συγκεκριμένα το κομμάτι 2. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Καπου εκεί στην μέση λέει..


 Ρητά επίσης αναφέρεται ότι η ενέργεια θα ολοκληρωθεί και θα λήξει οριστικά όταν το σύνολο των αναρτήσεων που θα συγκεντρωθούν

στο εικονικό ψηφιακό μωσαϊκό κοινωνικής προσφοράς θα φτάσει στον συνολικό αριθμό των 10.000 αναρτήσεων (δια 0.50€ μας κάνει 5.000€)

 και λίγο πιο κάτω "Το ύψος του τελικού ποσού που θα διαθέσει η Τράπεζα στον ως άνω Οργανισμό στο πλαίσιο του Προγράμματος..εναπόκειται στην διακριτική ευχέρεια και στην απόλυτη κρίση της Τράπεζας." Ρε κάτι μάγκες του Μάρκετινγκ ε?

Αλήθεια, η ΕΤΕ όταν θα κάνει κατασχέσεις σπιτιών στους γονείς των παιδιών που είναι στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά και συγκεκριμένα στο κέντρο ειδικής φροντίδας παιδιών, τι θα πει; «Ναι αλλά δώσαμε 5.000 ευρώ από τα 1,5 δισ. ευρώ [ως και 4,5 δισ] της ανακεφαλαιοποίησης που έγινε από τους φόρους σας;»

 Πηγές :kollectnews
Twitter 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου