12 Μαρτίου 2016

Απ΄τον τούρκο καναλάρχη ,στον τούρκο "ενωματάρχη"

Σκίτσο Τimes
Και κει που φοβόμασταν για τούρκο καναλάρχη ,μας έκατσε ο Αλέξης τούρκο "ενωματάρχη".
Φήμες λένε πως οι χαρταετοί θα πετάξουν μόνο μετά το ok και την υπογραφή τούρκων "παρατηρητών" ..διαφορετικά θα θεωρηθεί μονομερής ενέργεια..
 Tο πλ'εον εντυπωσιακό είναι πως ο κ. κ. Τόσκας πιστεύει πως έτσι εξυπηρετούν το εθνικό συμφέρον .Αλλιώς πάντως ξέραμε ,ως τώρα ,πως λέγεται η παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας .
Κι αν ένας Κούρδος ή Τούρκος αγωνιστής  ζητήσει πολιτικό άσυλο ,τί γίνεται παιδιά της πρώτη φορά; Απλά τον παραδίδουμε αμέσως στο καθεστώς Ερντογάν για να τον φυλακίσει-βασανίσει-σκοτώσει ;
Τι υπέγραψες στη Σμύρνη Αλέξη ;

Η είδηση απο TPP

Σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δήλωσε πως βάσει πρωτοκόλλου που υπεγράφη στη Σμύρνη, θα υπάρχουν Τούρκοι παρατηρητές στα ελληνικά νησιά και μαζί με τους Ελληνες θα ελέγχουν από κοινού τα χαρτιά των προσφύγων και μεταναστών

Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα, οι Τούρκοι παρατηρητές θα φροντίζουν να γίνεται η προώθηση γρηγορότερα, ώστε σε 48 ώρες να επιστρέφουν στην Τουρκία οι οικονομικοί μετανάστες.

Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα, οι συγκεκριμένοι παρατηρητές δεν θα είναι «σώνει και καλά» αστυνομικοί, αλλά μπορεί να είναι υπάλληλοι της τουρκικής γραμματείας μετανάστευσης.

«Θα ελέγχει τα χαρτιά μαζί με τους δικούς μας, θα υπογράφει ένα πρωτόκολλο παραλαβής και θα παίρνει αυτούς τους ανθρώπους και θα τους πηγαίνει στην χώρα του», διευκρίνισε.

«Προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε το εθνικό συμφέρον», πρόσθεσε και ζήτησε να μην υπάρχουν δημοσιογραφικές υπερβολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου