6 Μαρτίου 2016

και μεις που θα κάνουμε μάθημα ; θα μου πείτε ;


Τα παιδιά στην κοινότητα Αμπού αλ-Ναουάρ, στη Δυτική Όχθη, αναγκάστηκαν το πρωί της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, να κάνουν μάθημα στα ερείπια του σχολείου τους. Την Κυριακή, οι ισραηλινές δυνάμεις εισέβαλαν στο χωριό και κατέστρεψαν το σχολείο που τους είχαν δωρήσει οι γαλλικές αρχές για να μη χρειάζεται να περπατάνε οι μαθητές 3 χιλ. για το σχολείο της πλησιέστερης πόλης, όπως τα μεγαλύτερα παιδιά της κοινότητας αναγκάζονται να κάνουν .

Οι ισραηλινές δυνάμεις είπαν πως ο λόγος για την κατεδάφιση ήταν ότι δεν υπήρχε άδεια δόμησης και δεν έδωσαν στην κοινότητα την ευκαιρία να διεκδικήσει το σχολείο νομικά, δεδομένου ότι εξέδωσε την εντολή κατεδάφισης το Σάββατο - μια ημέρα πριν από την άφιξή τους για να κατάσχουν το σχολείο
 #Palestine

το βιντεο εδω

ΥΓ. Το (αναπάντητο ) ερώτημα της μικρής παλαιστίνιας "και μεις που θα κάνουμε μάθημα ; θα μου πείτε ; " όλη η ντροπή της "πολιτισμένης Δύσης" .
Ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση μας για τη "στρατηγική" συνεργασία με το καθεστώς του Απαρτχάιντ (ευτυχώς ο Σύριζα ήταν και είναι η αριστερή συνείδηση της κυβέρνησης ...σύμφωνα με σημερινή τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στην Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου