21 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Κύριε Υπουργέ……. θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι εδώ στις Αρχαίες Οινιάδες υπάρχει ο μεγαλύτερος λαξευτός στον βράχο Ναύσταθμος της Αρχαιότητος ,και είναι κρίμα να το έχουμε κριμένο και θαμμένο σαν να ντρεπόμαστε. Τον γνωρίζουν οι ντόπιοι και ελάχιστοι λάτρεις του αρχαίου πολιτισμού οι όποιοι μένουν έκθαμβοι από το μεγαλείο του.

Σας επισυνάπτω και μια φωτογραφία να δείτε το καρτερικό μεγαλείο του, το γνωρίζετε, και να το επισκεφτείτε σαν τουρίστας γιατί αξίζει τον κόπο , θα σας αφήσει άφωνο , είναι το Μοναδικό παγκόσμιο Ναυτικό Αρχαίο Μνημείο .Ποτέ δεν του έγινε διαφήμιση , ποτέ δεν μπήκε σε μια αφίσα του ΕΟΤ και ούτε σε μια οργανωμένη και συστηματική πολιτιστική λογική. Αφήνοντας στο έλεος ένα αξιοζήλευτο μνημείο και μια πολιτιστική κληρονομία που θα έπρεπε να είναι μια από τις αιχμές του δόρατος των πολιτιστικών μας …..του μοναδικού Ναυστάθμου της Αρχαιότητας .

Κύριε υπουργέ….. τους Υπουργούς και υφυπουργούς Πολιτισμού τους αλλάζουν σαν τα πουκάμισα αλλά τα έργα τέχνης παραμένουν στους αιώνες για να δείχνουν το ποιοι είμαστε .Εμείς οι τωρινοί θα πρέπει να αποδείξουμε τουλάχιστον τον σεβασμό μας .

Μετά την Μελίνα σας εύχομαι να είστε ο επόμενος που θα δείξει λίγο ενδιαφέρον για μια μικρή του διαφήμιση ,ειδάλλως άλλη λύση υπάρχει να το σκεπάσουμε πάλι με χώματα και μετά από χρόνια να του κάνουμε μια νέα ανασκαφή γεμίζοντας όλα τα site για το μοναδικό Αρχαίο Ναύσταθμο .
Georgios Kalokliros 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου