25 Ιουλίου 2017

Οι Κιμωλίστες, ο Μελέτης και οι Ανοιχτές βιβλιοθήκες

Ο Μελέτης μεταφέρει τη γνώση στα στενάκια της Κιμώλου
 Κιμωλίστες- Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου
  Οι «Ανοιχτές βιβλιοθήκες» της Κιμώλου, που πέρυσι κέρδισαν τις καρδιές μας και πρωταγωνίστησαν στα κοινωνικά δίκτυα, φέτος προχωρούν ένα βήμα πιο πέρα χάρη στον αξιαγάπητο Μελέτη

«Ανοιχτές βιβλιοθήκες» της Κιμώλου

 
Οι «Κιμωλίστες», με έμπνευση και μεράκι δημιούργησαν φέτος και κινητή βιβλιοθήκη!
Φέτος το καλοκαίρι, ο γαϊδουράκος Μελέτης, συνεχιστής της μακράς παράδοσης των μεταφορικών γαϊδουριών του νησιού, θα κάνει περατζάδα στα στενά του γραφικού Χωριού της Κιμώλου δύο φορές την εβδομάδα, και θα σταματάει σε πλατείες και κεντρικά σημεία του Χωριού προτείνοντάς μας βιβλία για να δανειστούμε και να διαβάσουμε εντελώς δωρεάν στις πανέμορφες παραλίες της Κιμώλου. Τα βιβλία θα μπορούμε να τα επιστρέψουμε σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις ανοιχτές βιβλιοθήκες (μια κασέλα, μια πιατοθήκη και δύο κρεμάστρες από ξύλα της θάλασσας), που εγκαινιάστηκαν πέρυσι και είναι εγκατεστημένες σε κεντρικά σημεία του Χωριού.

Αναλυτικό πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο σε διάφορα μαγαζιά του νησιού και στα sites www.kimolistes.com και www.afentakeio.gr .

Αξίζει να επιλέξουμε τη γοητευτική Κίμωλο για τις φετινές διακοπές μας και να γνωριστούμε με τον Μελέτη και τους υπόλοιπους Κιμωλίστες.

Από : info-cyclades

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου