24 Μαρτίου 2013

Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση για τη μη ιδιωτικοποίηση του νερού


Σε ανοιχτή λαϊκή συνέλευση, για να οργανωθεί ο αγώνας κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού της Θεσσαλονίκης καλεί το Σωματείο Εργαζομένων ΕΥΑΘ την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013, στις 19:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Καλούνται όλοι οι φορείς της πόλης μας, Δήμοι, επιμελητήρια, σωματεία, ΑΠΘ, πρωτοβουλίες κατοίκων, συνελεύσεις γειτονιών, ενεργοί πολίτες να συμμετάσχουν στην συνέλευση, μέσα από την οποία θα προκύψει ένα συντονιστικό όργανο, το οποίο θα έχει ως σκοπό την μη ιδιωτικοποίηση του μονοπωλίου του νερού.

πηγη  alterthess

1 σχόλιο:

  1. Συναγωνιστές,
    η Αθήνα θα αντιμετωπίσει ΑΜΕΣΑ το ίδιο πρόβλημα με εσάς αναφερόμενος φυσικά στην ΕΥΔΑΠ. Το "γαϊτανάκι" του ξεπουλήματος της ζωής μας ξετυλίγεται καθημερινά και πιστεύω ότι είσαστε ΣΥΜΦΩΝΟΙ πως απαιτείται ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ σε επικοινωνιακό επίπεδο αλλά κυρίως στο κινηματικό. Σας μιλώ εκ μέρους της λαϊκής Συνέλευσης "Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου-Π. Ράφτη" όπου και εδώ αντιμετωπίζουμε ανάλογα προβλήματα εκχώρησης του Δικτύου Ύδρευσης στην ΕΥΔΑΠ από το Δήμαρχο (παραχωρεί το Δίκτυο που πληρώσαμε ΕΜΕΙΣ για να το εκμεταλλευτεί ο ΙΔΙΩΤΗΣ που θα αρπάξει ... κοψοχρονιά την ΕΥΔΑΠ). Προτείνω λοιπόν να συμμετάσχουμε (εάν φυσικά το επιθυμείτε) μέσω SKYPE στην Λαϊκή σας Συνέλευση και να ανταλλάξουμε απόψεις, εμπειρίες και προτάσεις. Επικοινωνήστε μαζί μου (Κασίμης Νίκος-6977321164 vodafone) ή με τον Τουλγαρίδη Κώστα (6977002645 vodafone). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Καλή σας (μας;) επιτυχία
    Νίκος Κασίμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή