12 Ιουνίου 2015

Εθνική διαχείριση των σκουπιδιών..δηλαδή Μπόμπολας ;

Που ο Μπόμπολας παίρνει (σήμερα λένε υπογράφεται) τα σκουπίδια της Κοζάνης δεν είναι νέο .Ως γνωστόν ο Μπόμπολας είναι παντός καιρού και στο τέλος τα παίρνει όλα ...(η πρώτη απόφαση έχει υπογραφή Παπακωνσταντίνου κάπου εκεί στο 2011 ,αν θυμάμαι καλά.) ...
Το θετικό είναι πως θα βγάλει κανά ευρώ ο άνθρωπος και δεν θα αναγκάζονται να κλέβουν ρεύμα εκεί στο megamou .Tι δηλ. θέλετε εσεις να δούμε τέτοιες εικόνες ?

Ανήθικο δίδαγμα :  "Το κράτος έχει συνέχεια"


Το έργο υποστήριξε με θέρμη ο εκλεγμένος με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχος Κοζάνης κος Λευτέρης Ιωαννίδης. Δεν ήταν όμως μόνος του. Σύμφωνα με πληροφορίες και ο υπουργός Οικονομίας, κος Σταθάκης, ήταν θερμός υποστηρικτής της συμφωνίας, που για την ιστορία πάει κόντρα στον σχεδιασμό του υπουργείου Περιβάλλοντος για την εθνική διαχείριση των σκουπιδιών....

 έγραφε  ο Αλέξης Λιοσάτος στις 2 -6-2015

Ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ προγραμματικά έχει ταχθεί ενάντια στις  ΣΔΙΤ που αποκλείουν  τις επόμενες δεκαετίες την προώθηση οικολογικών –και πολύ φτηνότερων- μεθόδων  διαχείρισης σκουπιδιών, ακριβώς για να διασφαλιστούν τα κέρδη των ιδιωτών. ότι με τις μνημονιακές πολιτικές:
«....ο  ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ακυρώνεται, μετατρέπεται σε εργαλείο εφαρμογής της μνημονιακής πολιτικής και εισπρακτικό μηχανισμό στην υπηρεσία των επιχειρηματικών συμφερόντων, που ετοιμάζονται να λεηλατήσουν το δημόσιο πλούτο και τα λαϊκά εισοδήματα και με τη διαχείριση των απορριμμάτων, εκτοξεύοντας στα ύψη τα δημοτικά τέλη....»

...για να καταλήξει πως "Δε χρειάζεται άλλη μια κουτάλα για το Μπόμπολα. .."
πηγες :azoum.gr
και rproject.gr

Σχετικά :Στους εργολάβους το ψαχνό, στους δήμους ο κατιμάς...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου