9 Οκτωβρίου 2015

" Η μελωδία που έκανε τα αστέρια να μιλήσουν" απο τη Θεατρική ομάδα του ΜΚΙΕ


Η Θεατρική ομάδα του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού είναι έτοιμη να παρουσιάσει, το νέο παιδικό θεατρικό έργο για μικρούς και μεγάλους " Η μελωδία που έκανε τα αστέρια να μιλήσουν" του Γ. Βήχα.

Τα τρία κακά ξωτικά του δάσους θέλουν να αφανίσουν την πολιτεία των ανθρώπων με την δικαιολογία ότι οι άνθρωποι καταστρέφουν το δάσος τους. Με ποιο τρόπο μπορούν οι άνθρωποι να τους αντιμετωπίσουν; Πως θα προλάβουν το κακό; Άραγε υπάρχει κάποιος τρόπος να νικηθούν τα πανίσχυρα ξωτικά;

Η Νεφέλη προσπαθεί να βρει την λύση ταξιδεύοντας στο δάσος. " Πρέπει να ψάξεις να βρεις την μελωδία της ζωής. Πρέπει να πιστέψεις πως υπάρχει!! " της λέει η Νεράιδα " Μην ζήσεις τη ζωή σου, παρέα με τον φόβο!!"
Θα τα καταφέρει;

Κυριακή 11/10  5:30 μ.μ. - 7:00 μ.μ.
Θέατρο " Μίκης Θεοδωράκης" Κύπρου 68, Αργυρούπολη

 Η είσοδος είναι ελεύθερη. Όποιος θέλει μπορεί να φέρει παιδικά γάλατα/ κρέμες και μη ληγμένα φάρμακα, τα οποία και θα διαθέσει το ιατρείο στους ασθενείς του.

Οι επόμενες προγραμματισμένες παραστάσεις είναι:

Βούλα "Αίθουσα Ιωνία" ( Κωνσταντίνου Καραμανλή 18):
25 Οκτωβρίου στις 11:00

Άλιμος "Κάρολος Κουν" (Υψηλάντου και Θησείου):
1 Νοεμβρίου στις 18:00

Ηλιούπολη "Δημαρχιακό Μέγαρο " (Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου 114):
15 Νοεμβρίου στις 18:00

Εκδήλωση Facebook 

Σε όλες τις παραστάσεις θα προσφέρεται δωρεάν φαγητό κυρίως για τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους μας από την Κουζίνα - Άλλος Άνθρωπος, τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου