2 Δεκεμβρίου 2015

Aκτιβιστές τρολάρουν την Διάσκεψη Κλίματος με 600 ψεύτικες αφίσες στους δρόμους του Παρισιού για την υποκρισία των Brands (φωτογραφίες-βίντεο)

εξαιρετική
Το Παρίσι φιλοξενεί αυτές τις ημέρες την Διάσκεψη για το Κλίμα, και όλη η πόλη γέμισε με ψεύτικες αφίσες που καταστρέφουν την εικόνα διάσημων brands και πολιτικών προσώπων οι οποίοι θα ήθελαν -ειδικά λόγω της περίστασης- να το παίξουν περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένοι.

Το project ονομάζεται Brandalism και βασικός του στόχος στις αφίσες του ήταν να τρολάρει τις εταιρίες που είναι χορηγοί της Διάσκεψης για το Κλίμα. Ουσιαστικά, καταλαμβάνουν billboards σε στάσεις λεωφορείων αντικαθιστώντας τις διαφημίσεις με τις δικές τους αφίσες, οι οποίες επίτηδες μιμούνται σε μορφή το διαφημιστικό μοτίβο, χαλώντας το ίματζ περιβαλλοντικής ευαισθησίας που ήθελαν να πουλήσουν πολιτικοί αρχηγοί και μεγάλα brands που φέρουν ευθύνη για τις κλιματικές αλλαγές.




Απο luben

ΥΓ. Θούριος :Oταν οι Ατενίστας πλέκουν ζιπουνάκια και άλλοι τρέχουν σε Αγιοβασιλίστας Athens run δηθενιές ,κάποιοι στέλνουν μηνύματα για τις πολυεθνικές και το ρόλο τους 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου